Sta je SEO zapravo? Kako biti prvi na Google? Kako optimizovati sajt? Ko se bavi optimizacijom sajtova u Srbiji i druga pitanja... 069 202 2717

Poslovna kultura?

Da li znate da se u Nemačkoj sendviči uvek jedu viljuškom i nožem? Ili da se u Italiji ne zeva u društvu? Takođe, u Kini se pucketanje prstiju ili zviždukanje smatra neučtivim...

Postoje mnoge razlike među kulturama. Neke su manje velike od drugih, ali razlike ostaju razlike. Uzimate li to u obzir kada pokušavate doći do Vaših klijenata?

Recimo da je Vaš novi klijent iz Italije, i Vi ste na sastanku. Upravo zevanje koje niste uspeli da prikrijete tokom ovog sastanka može da upropasti veliki iznos za koji ste rintali tako teško tokom poslednjih nekoliko meseci. Ili možda imate nove investitore iz Meksika? Ako vam ruke nisu iznad stola, to se smatra znakom  nepoštovanja. A ko želi da radi s nekim ko ga ne poštuje?

Nije važno da li ste u odnosima s javnošću, marketingu, advertajzingu, proizvodnji, trgovini na malo ili milion drugih industrija. Ako ne znate običaje Vašeg klijenta ili klijenata, nećete imati naročitog uspeha.

Tokom poslednjih nekoliko godina, online prodaja je strahovito porasla. Od  međunarodne trgovine, internet i e-komerc napravili su ekvivalent kupovine na lokalnoj pijaci. Čak i među Vašim lokalnim proizvodima na tržištu - ili bilo kakvim offline ekvivalentima - često ima tušta i tma različitih kultura u radnji.

Ne bismo li trebali da žrtvujemo malo vremena i upoznamo se s kulturom i običajima naših klijenata pre nego što počnemo posao? 

Search Engine Optimization Total Dizajn

Web Marketing

Web Marketing U Srbiji je relativno novi pojam. Ima to svoje razloge u nedavnoj proslosti i nasim ekonomskim teskocama. Zaista nema opravdanja da nam to bude izgovor i u buducnosti. Web Marketing je jednostavno voz koji ne treba propustiti.

Sta je SEO?


Sta je PR? Sta je WEB MARKETING? Kako pozicionirati sajt?

Kako biti prvi na Google?

Pitanje je koje sam stotinu puta cuo, i stotinu puta sam bio u poziciji da dam odgovor na njega, ali mi (jos) nije postalo dosadno. Kako? Pa lako ustvari, jer odgovor i nije jednostavan, i ne moze biti kratak. Jednom pruzen odgovor jednostavno nije odgovor za sve i svakoga, a narocito ne za sva vremena. Tako da prva stvar koju odgovorim zainteresovanim klijentima, da je Google masina (za pretragu naravno) koja se konstantno razvija. Zatim ih pitam koje su to kljucne reci koje ih interesuju, a potom se intreresujem za status njihovog sajta (posto je zapravo cest slucaj da nas kontaktiraju klijenti koji imaju problem sa pozicijama vec postojeceg sajta).

Idealna situacija je kada nas klijenti nadju i konsultuju od samog pocetka (ili pre) kreacije sajta.

Ta situacije se ipak nazalost, mnogo redje desava.


 


Pozicije sajta na Google


Sta je SEO
       optimizacija Total Dizajn

SEO Srbija - Real Estate Web Marketing SEO Srbija strategija internet marketinga optimizacija sajta, Google Expert za optimizaciju, onlajn marketing, web advertajzing, Search Engine Marketing, Social Media Optimization, uostalom...Googlajte dok ne oguglate!

 Optimizacija web sajta SEO Beograd Srbija search engine optimization Serbia web marketing pozicioniranje sajta na Google

UTICAJ drustvenih medija na politiku i svet - Globalna revolucija

SEO Srbija Google SEO Srbija optimizovanje sajta u Srbiji i svetu - Optimizacija sajtova za Google keyword tagovi: Sta je SEO, Gugle optimizacija web marketing dizajn gugla Srbija optimizovanje sajta izrada sajtova Beograd  Total Dizajn website tehmike optimizacije za Google marketing web i dizajn sajta Optimizacija sajta, SEO, optimizovanje sajta, optimiziranje sajta, Google optimirung, optimalizacija websajta, za Googl, SEO ekspert, SEO analiza sajta, Najbolji SEO, najbolji Logo Dizajn, Re-dizajn, Web Marketing, SEO konsultacije, optimalizacija SEO sajta, kako biti prvi medju najboljima na Google pozicijama, marketinske agencije Beograd Srbija

SEO pozicioniranje

SEO je tehnika pozicioniranja brenda ili usluge na tako sirokom trzistu, kao sto je internet. Vecina ljudi kada misli na pozicioniranje, automatski misli na Google pre svega. Zato smo mi posveceni upravo optimizaciji sajta za Google pretrazivac. AGENCIJA za optimizaciju sajta: Total Dizajn

Google PLUS

Znamo da postoje Google Plus profili koji su slicni FaceBook profilima ali treba znati i razlike izmedju Google + profila i Google Pages (stranica)


SEO optimizacija

SEO je Search Engine Optimization ili Optimizacija sajta. Kod nas se jos koriste izrazi kao "SEO optimizacija" "Pozicioniranje sajta" "Google optimizacija" itd

Pozicije na Google SEO klijenataOptimizacija
      sajta Srbija

;